Privacy statement – De Verpakkingswebwinkel.nl

Algemeen:

De Verpakkingswebwinkel  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. De verpakkingswebwinkel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


Gebruik van NAW Gegevens:

De Verpakkingswebwinkel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren.


Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Dit kan naar: info@deverpakkingswebwinkel.nl

Om het winkelen bij de Verpakkingswebwinkel  zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.


In uw verpakkingswebwinkel  account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


Hoelang bewaren wij uw gegevens:


Wij bewaren gegevens van klanten, zolang deze op regelmatige basis bestellingen plaatsen. Dit omdat wij anders, wanneer we dit niet doen elke keer om de gegevens zullen moeten vragen. Bestelt een klant langer dan 18 maanden geen artikelen, zullen wij alle gegevens verwijderen.


Recht op inzage, rectificatie,wissen van de persoonsgegevens of het in dienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens: 

De verpakkingswebwinkel wil klanten graag wijzen op de rechten wat betreft inzage van gegevens, rectificatie of het wissen van hun persoonsgegevens. Dit kan aangegeven worden door middel van een email naar: info@deverpakkingswebwinkel.nl. Verder heeft u als klant altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 


Cookies:

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De Verpakkingswebwinkel gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.


Google analytics:

Wij maken op onze site gebruik van de koppeling met google analytics, maar wij hebben er alles aan gedaan om dit voor onze klanten zo veilig mogelijk te houden. Zo hebben wij een bewerkersovereenkomst met google en laat google niet het volledige IP-adres zien van onze bezoekers. Ook hebben we de functie van User ID’s uitgeschakeld.


Beoordelingen 

WebwinkelKeur 

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.


Overige:

De verpakkingswebwinkel  verkoopt uw gegevens niet. De Verpakkingswebwinkel.nl  zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij De Verpakkingswebwinkel.nl. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.


Partijen waarmee de verpakkingswebwinkel.nl verwerkingsovereenkomsten heeft zijn:

Rono-it

Google analytics 

 

De waardering van www.deverpakkingswebwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.